Tuesday, September 18, 2007

Ratatoille



I've been watching this movie at Midvalley. Very interesting movie n sangat sesuai untuk tontonan umum bersama family. This movie also you also can relate with Who Moved My Cheese. Moral of the story...Dare to be different. Being a different will give you many opportunities. But to survive you also have to update yourself so that u can bersaing with other competitors. Be alert n not to feel comfort always. Doing a same thing in your life, like routine will make your life bored...this also apply to marriage life.

So people, lets do thing differently in our daily life to have more fun...
Good luck.

5 comments:

mama cute said...

alohasss,
anak aku gedik2 nak tengok ratatouille.. tapi dvd tak kuar lagi le yg ada gambo cantik, suma gambo kembang.. kena tunggu seminggu dua lagi.. hehe

Ateh said...

bawak ler gi tgk wayang sesekali...aisey...kedekut pahit..

mama cute said...

uiii.. mahal ooo.. kalau 4 1/2 orang dah baper.. eheh.. kang nak kencing le nak berak le... (tingat kat mat ju masa kita first time bawak dia rtengok wayang.. dia nak berak) wakakkakaka

Ateh said...

Ko guna ler student price...aisey...apasal 4 1/2 orang plak...itu salman tara kira la dei. 1/2 harga je anak2 sidek...

mama cute said...

itu mcm kaaa? tapi kat kedah bukan ada cineplex. tu yg boring tu.. cinema cap ayam ada ler.. tak kelas langsung.. org kg je penuh, tak educated betoi. ada skali tu aku tengok citer pirates of the carribean 3, kan ke dialogue tu lawak2 belaka, aku gelak sengsorang aje, dewang ni gelak masa tengah ada action lawan2, tembak2, rebah terguling... eee.. dewang x paham dialogue la tuuu.. hehe.. boleh kira baper orang yg gelak masa kapten sparrow buat lawak ngan muka serius dia.. eee.. sabo je.. aku plak yg malu sbb gelak tak cover.. muahahahhaha